sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Tekstiilit uusiks Kierrätystapahtuma

Ammattiopisto Tavastiassa vietettiin lauantaina 17.9.16 Tekstiilit uusiks Kierrätystapahtumaa. Tapahtuman järjestivät Vanajaveden Opisto, Ammattiopisto Tavastia, Valkeakoski-opisto ja Wahren-opisto Forssasta.
Kierrätystapahtumassa oli erilaisia työpajoja, mm. lapsille oma maksuton käsityöpaja. Ulkona sekä sisällä oli kirpputorimyyjiä, joilla oli kaikenlaista vaatteisiin ja kädentaitoihin liittyvää myytävää.Vaatetussuunnittelija Aija Rouhiainen piti lähes täydelle salille luennon Vanhat vaatteet uusiksi.
Diaesityksessä näimme vaatteet ennen kuin niihin oli tehty muutoksia ja sen jälkeen näimme uudistetun vaatteen livenä. Aija kertoi ostavansa vaatteensa pääasiassa kirpputoreilta ja maksavansa niistä korkeintaan 10 euroa.

 Aula oli somistettu aiheeseen.
Aulan vieressä oli vaihtotori, jonne sai tuoda vaatteita ja tekstiilejä ja samoilla askelilla viedä itselle sopivia tuotteita mennessään.

Liikuntasalissa oli esillä upea tilataideteos Viilinki. Siinä on kuvattu meri, myrsky, aurinko ja metsä.

 Mallinuket rokkasivat salin nurkassa.
 Aulassa oli esillä erilaisin tekniikoin tehtyjä käsitöitä.
Asiakkaita ja järjestäjiä hemmoteltiin kierrätyskahvilalla, jossa oli mahdollisuus nauttia kahvin/teen kanssa suolaisia tai makeita opiskelijoiden tekemiä tuotteita.

Ensi vuonna tapaamme näissä merkeissä lauantaina 9.9.2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti