maanantai 9. tammikuuta 2017

Sinivalkoista vuotta 2017

Kaikki todennäköisesti tietävät, että itsenäinen Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Juhliminen alkoi jo uudenvuodenaattona Helsingissä Töölöntorilla ja Kansalaistorilla näyttävällä koko kansan tapahtumalla.

En voi käyttää Suomi100 -logoa, koska tunnuksen käyttö tarvitsee luvan. Siispä käytän teemavuoteen erittäin hyvin sopivaa kuvaa Suomen lipusta.


Juhlavuodelle on tehty monia oppaita, joita voit tarkastella täältä.

Kouluille ja oppilaitoksille on tehty oma opas, jossa on esitelty juhlavuoden ohjelman sisältöjä, joita voi hyödyntää oppilaitoksissa. Käy tutkimassa mielenkiintoista opasta tästä.

Ammattiopisto Tavastiassa valmistuu juhlavuoden aikana uusi rakennus sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Juhlavuoden teema on YHDESSÄ (together, tillsammans). Ammattiopisto Tavastiassa viikko 8 on perinteisesti teemaviikko ja tänä vuonna se myötäilee juhlavuoden teemaa.

Lue englanninkielinen The story of Finland 100.
 

Sininen ja valkoinen juhlavuosi 2017 alkakoon!




Monissa sekä julkisissa että yksityisissa hankkeissa on tavoitteena tehdä tänä vuonna 100 kappaletta tai 100 kertaa jotain. Minä otan tavoitteekseni kirjoittaa tänne 100 tekstiä.
Se on noin kaksi tekstiä viikossa läpi vuoden, joten haastetta on. Tekstit tulevat olemaan lyhyempiä ja käsittelemään vaihtelevasti kestävän kehityksen eri alueita (ekologista ja  taloudellista, sosiaalista ja kulttuurista). Tapaamme siis tänä vuonna huomattavasti useammin kuin menneinä vuosina.

Kestävästi eteenpäin!

Juhlavuoden teksti 1/100.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti