sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Mitä ihmettä?

Välillä tai oikeastaan aika usein en jaksa ymmärtää ihmisiä, jotka eivät välitä.
Mistä luulisit tämän kuvan olevan? En usko, että arvaat - kuva on otettu Hämeenlinnan rautatieasemalta asemahallista. Mitä lie on tapahtunut, mutta ei kovin kauniilta näytä eikä siistiltä.
 
Tämä on muovinkeräyspisteeltä, jonne saa palauttaa pakkausmuovia. Senkin voi näköjään käsittää monella tavalla. Tuoli ei kuitenkaan ole mahtunut aukosta sisään.
Tässä on varsinainen mysteeri: Pyhäinpäivän aamuna törmäsin näihin kakkapusseihin. Ehdin jo laittaa roskikseen niistä suurimman osan ennen kuin tajusin ottaa kuvan. Pusseja oli yli kaksikymmentä sekä kevyen liikenteen väylällä että ajoradalla. Roska-astia oli paikallaan ja kansi oli kiinni.
Pussit olivat kuvassa näkyvällä tavalla siellä sun täällä. Kahta väriä, mustia ja neonkeltaista. Osa pusseista oli solmussa kunnolla, osa vain kerran solmittu ja osaa ei ollut solmittu ollenkaan.
Varsinainen tilataideteos.
Tuleeko sinulle mieleen, mikä on jutun juoni? Mitä on tapahtunut? Paikka on Pullerinmäessä moottoriradan varikon portin lähellä.
Yritetään pitää ympäristö siistinä ja ohjataan myös muita tekemään niin. On paljon viihtyisämpää kun roskat ovat siellä missä niiden kuuluukin olla.
Postaus 42/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti