sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Siivouspäivästä isänpäivään

Siivouspäivää on vietetty toukokuussa, elokuussa ja nyt sitä kokeiltiin ensimmäistä kertaa talvella, marraskuisena lauantaina, 11.11.17. Siivouspäivä on kirpparipäivä eli silloin voi pistää kirpputorin pystyyn minne vain. Se on hyvä mahdollisuus päästä turhasta tavarasta eroon.
Kuvakkaappaus http://siivouspaiva.com/fi/cleaningday

Mikäli kiinnostuit tulevista siivouspäivistä niin tutustu siivouspäiväinfoon tästä.
Hämeenlinnassa ei kukaan järjestänyt kirpputoria ainakaan niin, että olisi ilmoittanut sen tiedot nettiin. Alla oleva kuvasta voi nähdä, että Helsingin seudulla sen sijaan oli useita kirpputoreja.
Kuvakaappaus http://siivouspaiva.com/sales-locations
Kuvakaappaus http://siivouspaiva.com/sales-locations
Helsingissä ei saanut/saa perustaa myyntipisteitä Esplanadien jalkakäytäville eikä Senaatintorille.

Siivouspäivää voi tietty viettää milloin tahansa. Lehdissä on usein ilmoituksia yksityisistä, taloyhtiön tai esim. korttelikirpputoreista.
Kuvakaappaus http://siivouspaiva.com/fi/everyday
Muitakin mahdollisuuksia on päästä turhasta tavarasta eroon mikäli oman kirpputorin perustaminen ei innosta. Hämeenlinnassa on monia kirpputoreja, joista voi vuokrata pöydän tai tavaroita voi viedä esim. kierrätyskeskukseen tai Fidaan. Ehjiä, puhtaita vaatteita ja kenkiä voi aina laittaa UFFin keräyspisteisiin. ja kirjoja, elokuvia ja musiikkia voi yrittää tarjota divareihin.

Tänään sunnuntaina vietettiin isänpäivää, joka perinteisesti on marraskuun toinen sunnuntai. Päivä ei kuulu virallisiin liputuspäiviin, vaan ns. vakiintuneisiin liputuspäiviin vuodesta 1987. 
 Onnea kaikille isille!
 Kuva on Anu Pentikin viime kevään näyttelystä.

Taitaa 100 postausta jäädä haaveeksi. En näköjään osaa tehdä nopeita lyhyitä postauksia. Katsotaan miten käy.
Postaus 44/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti