maanantai 18. marraskuuta 2013

Eino järjesti rullakkotanssit

Sunnuntaina Einon päivänä saapui nimipäivän mukaan nimetty Einomyrsky myös Hämeenlinnaan. Ympäristökunnissa se aiheutti sähkökatkoja, mutta Hämeenlinnan keskusta taisi säästyä niiltä. Kovia tuulenpuuskia sensijaan oli ja puiden oksia lenteli melkoisesti pitkin jalkakäytäviä ja ajoteitä.

Koulun pihalla Eino käyttäytyi kuin pahainen "kakara". A- ja B-rakennuksen välissä on paikka, jossa säilytetään yritysten tyhjiä rullakoita. Kuskit ottavat niitä vaihtelevasti takaisin, jonka vuoksi niitä on kertynyt pihalle vähän turhan paljon.

Takaoven vieressä on kartongille tarkoitettu 600 litran astia, johon oli laitettu kartongin lisäksi pahvilaatikoita. Pahvit kuuluisivat alla olevaan pahville tarkoitettuun siniseen konttiin. Kartonkiastia oli tumpattu niin täyteen, että kansi oli auki ja tottakai Eino kävi siihen käsiksi.


Eino vei kartonkiastiaa kuin "kuoriämpäriä" ympäri pihaa nostaen kartonkijätteen ilmaan, josta se levisi ympäri takapihaa. Tämän voi todentaa kuvista.


Rullakoilla oli varmasti hauskaa, kun pääsivät mysrkyn "silmään". Onneksi oli sunnuntai eikä autoja ollut pysäköitynä omilla paikoillaan. Nimittäin peltivaurioilta ei olisi vältytty.


Yllättävää oli, että kaikki rullakot pysyivät pystyssä. Ilmeisesti Eino on katsonut "Tanssii tähtien kanssa" -ohjelmaa ja oppinut viemään partneriaan hyvin.

Rullakot löytävät omille paikoilleen (autettuna) ja kartongit kerätään pois. Oikealla lajittelulla olisi  vältetty roskaaminen. Täytyisi myös miettiä, miten rullakkomäärää saataisiin vähennettyä. Nyt niitä on liiaksi asti. 

Nyt on Eino mennyt menojaan ja tänään Tenhon päivänä ilma näyttää todella lupaavalta. Mikäs sen mukavampaa aloittaa työviikko.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti