sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Auditointi on ovella

Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen auditointipäivät ovat 10.-11.5. eli alkavan viikon keskiviikkona ja torstaina. 
Hattelmalantie 8, A-rakennus


Keskiviikko 10.5.2017
Keskiviikkona aloitetaan klo 9.00, jolloin tsekataan yleiset asiat, tarkistetaan aikataulu ja aloitetaan haastattelu aiheesta "Kestävän kehityksen työn suunnittelu ja arviointi". Haastateltavina on johdon henkilöitä ja ympäristöryhmän jäseniä.

9.30- 10.30 toinen auditoijista haastattelee ympäristöryhmän jäseniä ryhmän toiminnasta ja valituista teemoista. Teemat ovat:
Jätteen synnyn ehkäisy ja kierrätys
Energia ja vesi
Koulurakennuksen ja pihaympäristön hoito ja ylläpito
Turvallisuus oppilaitoksessa (myös ekologinen kestävyys: kemikaalien ympäristöturvallisuus)
Kiusaamisen ja syrjäytymisen ehkäisy

A-rakennuksen toinen puoli - tavarantoimittajat kulkevat tätä kautta
Samaan aikaan toisen auditoijan toimesta alkavat eri tutkintojen haastattelut. Auditoinnin kohteena ovat opetuksen toteutus, teemojen toteutus opetuksessa, opetuksen suunnittelu, yhteistyötahot ja työssäoppimispaikat eli miten kestävä kehitys huomioidaan opetuksen arjessa. Näistä asioista jokaisessa tutkinnossa on tehty itsearvionti.

Haastattelut kestävät pääsääntöisesti tunnin. Samassa haastattelussa on useista eri tutkinnoista opettajia, pääasiassa heitä, jotka ovat olleet tekemässä tutkinnon itsearviointia.

Iltapäivällä on aikuiskoulutuksen haastatteluiden vuoro. Ne tehdään koulutusaloittain ja niissä auditoidaan mm. opiskelijoiden henkilökohtaistamista ja ohjausta.

Tämän jälkeen alkavat kierrokset eri rakennuksien opetustiloissa. Kierroksen aikana auditoijat haastattelevat osaston opiskelijoita ja henkilökuntaa teemojen ja opetuksen toteutumisesta ja kokemuksista.

C- ja D-talojen päädyt (metalli ja auto)

Torstai 11.5.2017

Torstaina toinen auditoija aloittaa Turengista (logistiikka, kuljetuspalvelut) ja jatkaa edelleen Ratasniittyyn (rakennusala). 
Toinen keskittyy sosiaalialan opettajien ja opiskelijoiden haastatteluun ja sekä sosiaalialan että merkonomien ja datanomien (kauppis) oppimisympäristöjen kiertämiseen. 
Hattelmalantie 6, Kauppis
Klo 12.00 on palautekeskustelun aika. Palautetilaisuuteen on varattu A-rakennuksen auditorio ja sinne ovat tervetulleita koko henkilökunta ja opiskelijat. 
Taidetta oppilaitoksen ympäristössä
  Vähitellen alkaa vatsa täyttyä perhosista.

Postaus 16/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti