torstai 8. lokakuuta 2015

Teemaviikon torstai

Nyt ollaan torstaissa!
Torstai on perjantain aatto ja monella ajatukset ovat jo loma-asioissa. Mutta ei auta - vielä on pari päivää "painettava". Siitähän meille maksetaan!

Eilisen tunnelmia kuvin ja sanoin:
Opiskelijapalvelut tarkistivat opiskelijakortteja opiskelijaravintolan ovella
 Opiskelijakorttitarkastusta ennen ruokailua Opiskelijapalvelujen toimittamana. Totta on, että meillä on entisiä opiskelijoita ja ehkä myös muita nuoria aikuisia, jotka käyvät nauttimassa Hattelmalantien omassa keittiössä valmistetusta maukkaasta lounaasta. Olisi mukava suoda se heille, mutta meidän "kärkihankkeisiimme" ei kuulu ulkopuolisten maksuton ruokailu. Sorry vaan!

Oppilaitoksemme opiskelijat ovat tekemässä H8 lasikabinetin takaseinästä värikästä, energiaa antavaa Tavastia-seinää. Työ on vielä kesken, mutta nyt jo näkee, että lopputulos tulee olemaan upea! HIENO AJATUS (siitä se sitten lähti) JA HIENO TOTEUTUS (sanoista tekoihin).
Hienosti hoidettu. Kiitoa Kätevän opiskelijoille
Vaatekierrätys sai hyvän vastaanoton. Vaatteita sun muuta tuotiin ja vietiin oikein mukavasti. Tila oli sopivassa paikassa ja Kätevän opiskelijat hoitivat kierrätystä laadukkaasti. Tämä kuva on otettu viime metreillä eli huomaatte, että materiaalia jäi vaatetus- ja tekstiilipuolen opiskelijoille tuunattavaksi ja käytettäväksi uusissa tuotteissa. ISO KIITOS KÄTEVÄLLE ja varsinkin PÄIVI MALISELLE, joka otti "kopin" tästä.
YHTEISTYÖ on voimaa ja sen avulla voimme tehdä juuri sitä mitä haluamme! TAITOA on toteuttaa villimmätkin suunnitelmat.

Kamera bongasi muutamat kengät, jotka eivät ihan päivänvaloa kestäisi. Kengissä ei ole mitään vikaa, mutta ehkä henkilöllä, joka on niiden "sisällä", olisi pysähtymisen paikka.


Jalassa ja kengässä ei ole mitään vikaa, mutta paikka on väärä!
 "Miljoona" kertaa joutuu mm. H8 aulassa huomauttamaan, että ei kenkiä tuolien päälle. Joskus se auttaa joskus ei - en viitsi katsoa taakse, että onko jalka laitettu takaisin tuolille. Se vaikutus "nalkuttamisella" kuitenkin on, että kun opiskelijat (joilla on jo tieto siitä, että kenkiä ei ole suotavaa pitää tuolilla) näkevät, että Kytis tulee, niin jalka tippuu lattialle pyytämättä.
Kova kiire on ollut keittiöön!
Tämä on siivoojien arkipäivää. Tässä on kyseessä opiskelijoiden pukuhuone. Kengät ovat hujan hajan ja karkkipaperit penkillä, vaikka tilassa on roskis. Tätä on liikkeellä myös henkilöstön pukuhuoneissa (ei kärsi laittaa kuvaa). Pukuhuoneiden lattioiden pitäisi olla tyhjät, jotta ne voidaan siivota! Opiskelijoiden kannattaisi myös laittaa kengät kaappiin sen vuoksi, että olisi kengät vielä kotiin lähtiessäkin. Kaikkihin tietävät sanonnan "tilaisuus tekee ...".

Lopettelen tämän päivän jutustelun Motivan linkkiin, jossa kiinnitetään huomiota työmatkakulkemiseen. Meillä sen voi suoraan siirtää myös opiskelijoiden liikkumiseen kodin ja oppilaitoksen välillä. Linkin takana on paljon asiaa, jota kannattaa katsella ajan ja ajatuksen kanssa.

http://www.fiksustitoihin.fi/361df0e1-5436-4334-929a-5f24b6e69c1a/

Tyytyväistä Torstaita teille kaikille!




Terveisiä koko viestin kirjoittamisen ajan sylissä loikoillulta Violalta!


http://www.energiansaastoviikko.fi/files/93/ESV_Lataa_s-posti_allekirjoitus.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti