lauantai 12. joulukuuta 2020

Kahvila-ravintola Punaportin joulukalenterin historiaa

Punaportin joulukalenteri ilmestyy jo neljättä kertaa. Kalenteria toimittaa tämän Ympäristöblogin kirjoittaja eli minä Merja Kytöaho. Kysymykseen miksi teen vapaa-ajallani tällaista, vastaus on, että nautin erilaisista asioista ja tämä on yksi niistä. Tässä voi yhdistää mm. luovuuden, leikkimielisyyden, valokuvaamisen, "piilomainonnan" ja tarinankertomisen. Aikatauluttaminen on yksi toimintaa ohjaava asia, joka on ihan mukava haaste tähän muutenkin hektiseen aikaan. Joka päivälle on oltava oma luukkunsa, jos siihen ei pysty, on turha edes aloittaa. 

Joulukuun 2017 kalenterin kuvissa eivät seikkailleet vielä mitkään hahmot vaan luukut olivat eri aiheista rakentuneita. Kaivoin muutaman luukun nähtäväksi tietokoneen kätköistä. 




Joulukuussa 2018 Hipsu ja Rapsu aloittivat kalenterihahmojen pestin. He taipuivat monen moiseen muottiin ja seikkailivat lähinnä omissa tiloissa.


Joulukuun 2019 kalenterihahmot olivat Lumi ja Hali, jotka valloittivat hymyillään kaikki. Kuten kuvista huomaa, viime joulukuussa oli samanlaiset sääolosuhteet kuin tänä vuonna.



Tämän vuoden joulukalenterihahmot Enni ja Sulo esittäytyvät seuraavissa postauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti