sunnuntai 9. joulukuuta 2018

9 Joulukortti

Postin mainos Helsingin Sanomien (9.12.18) etusivulla vaikutti siten, että päätin ottaa joulukortit aiheeksi tämän päivän postaukseen.

Ja näin teksti jatkuu:


Tänään 93-vuotias miehen täti kertoi, ettei aio lähettää joulukorttia kenellekään. Hän on kuitenkin ostanut kortin eräälle hyvälle ystävälle, jolle hän antaa sen käteen. Vaikka hän ei lähetä kortteja, niin siitä huolimatta tiedän, että jokainen joulukortti, jonka posti tuo, on kullan arvoinen ja odotettu. Minäkin lähetän hänelle kortin, vaikka voisin sen myös viedä. Se on siten paljon arvokkaampi. Yksinäiselle vanhukselle kaikki asiat, jotka katkaisevat päivän, on tärkeitä.

Joten, mieti tarkkaan, onko sinulla sellaisia läheisiä tai vähän kaukaisempiakin tuttuja, joille joulukortti antaa oikeasti hyvän mielen. Osta joulukortti ja postimerkki tai voit myös ostaa kortin, jossa postimaksu on maksettu jo valmiiksi. Kirjoita se ja laita postiin. Isommat määrät kannattaa laittaa keskiviikkoon, 12.12. mennessä (joulupostimerkit) tässä punaisessa kuoressa postilaatikkoon.


 PIENI TEKO,
SUURI TUNNE
Täytyykin huomenna ostaa joulumerkit, ettei jää viime tippaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti